Nordic Refit – Helsingborg
(Studio Aktiverum)

Södra Tvärgången 3, 254 52 Helsingborg

Öppettider: mån-ons kl. 7-20, tors-fre 7-17

För att boka tid, ring: 042-32 80 60.

Nordic Refit vill vara din naprapat i Helsingborg och har funnits sedan 1984, men fram till november 2015 under namnet Helsingborgs Ryggklinik. Kliniken finns i samma lokaler som Studio Aktiverum och det är naprapaterna Robin Ekwurtzel och Markus Nilsson som tar hand om er där. Båda två är extra intresserade av att hjälpa dig långsiktigt genom att kombinera behandling med träning och på så sätt tror vi att man kan bli av med ett besvär på riktigt.

Robert Jäderkvist, tidigare verksam naprapat på kliniken och en av delägarna är för tillfället inte verksam utan tjänstgör som Ordförande i Svenska naprapatförbundet samt VD på Studio Aktiverum.

Självklart hjälper vi dig med akuta smärtor också, men vill du bli av med plågorna en gång för alla är det hit du ska vända dig.

 

Nordic Refit – Lund

Adress: Scheelevägen 30, 3 tr, 223 63 Lund.
Öppettider:  Måndag: 7-17.30, tisdag 7-20.00, onsdag: 7-20.00, torsdag 7-17 fredag 7-16.00
För att boka tid, ring: 046 – 624 34

Nordic Refit är din naprapat i Lund. Kliniken startades under hösten 2016 och här är det naprapaterna Christoffer Collin och Niklas Lagerborg som hjälper dig till smärtfrihet. Till oss är alla välkomna och inget besvär är för stort eller för litet.

Vi hjälper dig snabbt med allt ifrån det akuta ryggskottet till ditt krånglande löparknä och vårt mål är att du ska bli bra på riktigt. Det vill säga, vi hjälper dig akut men också förebyggande genom att kombinera behandling med träning. Både Niklas och Christoffer är passionerade kring rörelse och ser gärna att du är aktivt deltagande i behandlingen.

Vi erbjuder löpanalyser på vårt löpband eller utomhus i närområdet och hos oss kan du få effektiv stötvågsbehandling av till exempel smärtande senor som tennisarmbåge, löparknä eller hälsmärta.

Kliniken är belägen alldeles intill Ideon Gateway mittemot Elite Hotel Ideon och det finns parkeringsplatser direkt utanför huset.

Tillsammans får vi din kropp i det skick du vill ha den!

Välkommen att boka tid