Nordic Refit – Helsingborg
(Studio Aktiverum)

Södra Tvärgången 3, 254 52 Helsingborg
Öppet: Mån, tors & fre 7-17, tis-ons 7-20.
För att boka tid, ring: 042-32 80 60.

Nordic Refit är din naprapat Helsingborg och har funnits sedan 1984, men fram till november 2015 under namnet Helsingborgs Ryggklinik. Kliniken finns i samma lokaler som Studio Aktiverum och det är naprapaterna Robert Jäderkvist och Christoffer Collin som tar hand om er där. Båda två är extra intresserade av att hjälpa dig långsiktigt genom att kombinera behandling med träning och på så sätt tror vi att man kan bli av med ett besvär på riktigt.

Självklart hjälper vi dig med akuta smärtor också, men vill du bli av med plågorna en gång för alla är det hit du ska vända dig.

Nordic Refit – Åre

Adress: Årevägen 80, 83013 Åre
Öppet: 8-16, eller enligt överenskommelse.
För att boka tid, ring: 0647 – 67 50 70.

Sedan april 2016 finns vi även i Åre med en klinik belägen alldeles intill Åre torg. Kliniken drivs av Magdalena Waller Dahlgren som har varit verksam i byn i snart 10 år. ”Magda” är en rutinerad naprapat med vidareutbildning inom bland annat akupunktur. Hon har även certifikat som Mamma-Mage-tränare, och finns tillgänglig för dig när du behöver hjälp.

Till Nordic Refit i Åre kan du vända dig med akut ryggskott, smärta i axlarna eller andra symptom eller besvär i rörelseapparaten. Vi tar hand om hela kroppen för att du ska kunna göra det du brinner för.

Nordic Refit – Lund

Adress: Scheelevägen 30, 3 tr, 223 63 Lund.
Öppet: Mån och tors 7.30-17, tis 13-20, ons 13-17, fre 7.30-12.
För att boka tid, ring: 046 – 624 34

Nordic Refit är din naprapat i Lund. Kliniken startades under hösten 2016 och drivs av naprapat Christoffer Collin som fram till starten i Lund varit verksam i Helsingborg. Till oss är alla välkomna och inget besvär är för stort eller för litet. 

Hos oss får du snabbt hjälp med allt ifrån det akuta ryggskottet till ditt krånglande löparknä och vårt mål är att du ska bli bra på riktigt. Det vill säga, vi hjälper dig akut men också förebyggande genom att kombinera behandling med träning. Christoffer har sina specialintressen inom Crossfit, löpning och golf och tar gärna hand om dig som är aktiv inom dessa områden. 

Vi erbjuder löpanalyser på vårt löpband eller i utomhus närområdet och hos oss kan du få effektiv stötvågsbehandling av till exempel smärtande senor som tennisarmbåge, löparknä eller hälsmärta. 

Kliniken är belägen alldeles intill Ideon Gateway mittemot Elite Hotel Ideon och det finns parkeringsplatser direkt utanför huset.

Tillsammans får vi din kropp i det skick du vill ha den!

Välkommen att boka tid.