nordic refit 1920

Ta nästa steg!

Nordic Refit är konceptet för dig som drömmer om en egen klinik eller dig som vill ta din befintliga verksamhet till nästa nivå. Vi hjälper dig med allt som rör företagandet och du kan fokusera på att vara naprapat.

Vår vision är att vara det mest naturliga valet i Norden när det kommer till besvär i muskler och leder. Vi finns nära våra kunder och hos oss får man snabb hjälp med sina besvär både på kort och lång sikt. Målet är enkelt, ”Din kropp i det skick du vill ha den”.

Vi vill hjälpa dig till ett framgångsrikt företagande. Fördelarna är många och förutom det kliniska utbytet kan vi hjälpa dig med ”allt det andra” som hör företagandet till.

I dagsläget driver vi kliniker i Lund, Helsingborg och Åre och vi vill nu fortsätta vår resa mot vår vision.

Vi söker dig som:
Idag driver klinik och vill ha hjälp att utveckla verksamheten. Vi söker också dig som drömmer om en egen mottagning och idag är anställd eller nyexaminerad. Hos Nordic Refit driver alla sina egna företag men med stöd av oss andra. Vi kan hjälpa dig med alltifrån kliniskt erfarenhetsutbyte till ekonomihantering och marknadsföring.

Hela Sverige och Norge är av intresse men finns du i ett storstadsområde är det ett plus. Tillsammans är vi starka, väx med oss!

Låter det intressant och är du den vi söker?

Tveka då inte på att kontakta oss.

robert rund

Robert Jäderkvist - Nordic Refit Helsingobrg.

Tel: 042-32 80 60
Mob: 0739-33 02 71
E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Varför valde ni att bli en del av Nordic Refit?

christoffer rund

 Christoffer Collin - Nordic Refit Lund & Helsingobrg.

För mig var det ett lätt val då jag under drygt 1,5 års tid jobbat tillsammans med Robban och sett hans engagemang och kompetens kring att driva företag. Det kändes därmed väldigt tryggt att ha honom som mentor i mitt eget företagande. Det kändes även bra att kunna ta del av ett färdigt och proffsigt varumärke med allt vad det innebär.

Den största fördelen skulle jag säga är att man får en kick-start i sitt företagande. Startsträckan är väldigt kort mot om man skulle göra allt själv från grunden. Nordic Refit är väl genomtänkt och gjorde mig snabbt till en konkurrenskraftig aktör på marknaden.


Mobil: 0702-49 55 76
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

magda rund web 1

Magdalena Waller Dahlgren - Nordic Refit Åre.

Jag valde Nordic Refit för enkelheten, tryggheten och kollegorna. När jag gick från att vara anställd till att starta eget ville jag att det skulle vara enkelt. Nordic Refit erbjöd ett färdigt koncept där jag fortfarande kunde vara min egen vilket passade mig perfekt.

Det är en trygghet att vara flera inom samma organisation och det ger mig som företagare fördelar, som till exempel bättre inköpspriser när vi beställer varor gemensamt. Jag har också kollegor som jag kan diskutera patientfall och andra saker kring företagandet med. Det är den största fördelen, att tillhöra en grupp och ta del av all den supporten, men samtidigt vara min egen med all frihet det innebär.

Mobil: 070 - 205 52 31
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KONTAKTA OSS!

E-post: info@nordicrefit.se

Naprapat Helsingborg:
Tidbokning: 042-32 80 60
Södra Tvärgången 3, 254 52 Helsingborg.

Naprapat Åre:
Tidbokning: 0647 - 67 50 70
Årevägen 80, 83013 Åre.

Naprapat Lund:
Tidbokning:  046 - 624 34
Scheelevägen 30, 3 tr, 223 63 Lund.

Följ oss på sociala medier:   FB f Logo blue 29   instagram icon   YouTube icon full color

Vår hemsida samlar in cookies - läs mer här.

 

ELLER FRÅGA OSS DIREKT!

security image