AKTUELLT / NYHETER

Här kommer vi att hålla er underrättade kring aktuella händelser och nyheter som rör Nordic Refit.


Ny klinik i Lund

(Publicerat 2016-09-30)

Nordic Refit erbjuder nu även naprapati i Lund. Kliniken invigdes första oktober 2016 och drivs av naprapat Christoffer Collin som fram till starten i Lund varit verksam i Helsingborg. Christoffer har sina specialintressen inom Crossfit, löpning och golf och tar gärna hand om dig som är aktiv inom dessa områden.

Kliniken är belägen alldeles intill Ideon Gateway, mittemot Elite Hotel Ideon, och det finns parkeringsplatser direkt utanför huset.

 


Samarbete med Berga Läkarhus avslutat

(Publicerat 2016-06-01)

Efter 5 år av nära samarbete har bägge parter valt att avsluta samarbetet. Marica Möller och Frida Roos kommer efter detta att jobba kvar hos Berga Läkarhus och för er som patienter blir det därmed ingen skillnad vid besök hos Berga läkarhus.

Nordic Refit kommer även fortsättningsvis att ta emot även gamla patienter med skillnaden att man nu bekostar behandlingen på egen hand och att högkostnadskort inte gäller. Besöken sker på vår klinik hos Studio Aktiverum och det går att boka tid direkt genom att klicka här.

Hos oss på Nordic Refit får du alltid tid snabbt och tillskillnad från den traditionella vården kan vi ofta erbjuda tid samma dag eller dagen efter.

För mer info om Berga Läkarhus, klicka här

 


 

ÅRE

(Publicerat 2016-04-20)

I April 2016 öppnar vi vår tredje klinik i Åre. Svensk alpinåknings eget mecka beläget i vackra Jämtland. Magdalena Waller Dahlgren, leg. naprapat kommer att driva mottagningen och hon har varit verksam i byn sedan 2007 fast då på Årenaprapaterna. Hon väljer nu att satsa på en egen mottagning under vårt varumärke och vi ser fram emot att nu också kunna hjälpa alla bofatsa i Åre samt alla turister som kommer hit under året.

Bokar tid gör du enkalst direkt via hemsidan eller på telefon 0647-675070.

Välkomna!


Helsingborgs Ryggklinik blir Nordic Refit

(Publicerat 2015-10-06)

Efter 30 år byter anrika Helsingborgs Ryggklinik namn till Nordic Refit för att förnya sin profil, med målet att expandera med fler kliniker på andra orter i Sverige och Norge. Vi känner att vi har ett arbetssätt, en kunskap och en erfarenhet som fler borde få ta del av.


I samband med lanseringen av Nordic Refit spelade vi in en liten film som ska spegla våra kärnvärden, glädje, aktivitet och utmaning.KONTAKTA OSS!

E-post: info@nordicrefit.se

Naprapat Helsingborg:
Tidbokning: 042-32 80 60
Södra Tvärgången 3, 254 52 Helsingborg.

Naprapat Åre:
Tidbokning: 0647 - 67 50 70
Årevägen 80, 83013 Åre.

Naprapat Lund:
Tidbokning:  046 - 624 34
Scheelevägen 30, 3 tr, 223 63 Lund.

Följ oss på sociala medier:   FB f Logo blue 29   instagram icon   YouTube icon full color

Vår hemsida samlar in cookies - läs mer här.

 

ELLER FRÅGA OSS DIREKT!

security image